Av: Joakim Ljungqvist

Vd och projektledare

Place Promotion välkomnar Åsa Lundqvist Peyron till teamet

I veckan blev det klart att Åsa Lundqvist Peyron ansluter till teamet på Place Promotion. Åsa har arbetat med utvecklings- och samverkansfrågor, strategisk kommunikation och marknadsföring samt projektledning under hela sitt yrkesliv. Sedan 2005 med näringslivsutveckling och tillväxtfrågor i fokus.


Det ska verkligen bli jättekul och oerhört inspirerande att få jobba med Place Promotion och detta erfarna och proffsiga gäng! Detta uppdrag ser jag verkligen fram emot och självklart hoppas jag att jag ska kunna addera mina kunskaper, erfarenhet och kontakter inom platsmarknadsföringsområdet till Place Promotions utbud, säger Åsa Lundqvist Peyron

Åsa har en gedigen erfarenhet och arbetade bland annat som ansvarig för kommunikation och marknadsföring på Helsingborgs stads avdelning för näringsliv- och destinationsutveckling under några år. 2013 fick Åsa den nyinrättade tjänsten som näringslivschef i Höganäs kommun med uppdrag att bygga upp och utveckla det strategiska arbetet och processerna med bland annat företagsklimat, destinations- och stadsutveckling och besöksservice.

Är imponerad av Åsas driv och gedigna kompetens inom flera frågor som alla berör platsutveckling, säger Joakim Ljungqvist vd Place Promotion Sweden AB. Hon kommer att komplettera teamet på ett bra vis och tillföra erfarenhet som kommer komma till bra nytta för flera av våra kunder. Ser verkligen fram emot att få arbeta tillsammans.

Kontaktuppgifter
Åsa Lundqvist Peyron
Projektledare
asa@placepromotion.se
073-435 74 54